Samen met Maurice Veldkamp, directeur van het Nederlandse Magic Circus heb ik een bezoek aan de Efteling gebracht. Maurice heeft me gevraagd hem te ondersteunen bij het inzetten van een kwaliteitsslag. Magic Circus heeft een stabiele basis en voldoende bezoekers, maar zoekt naar mogelijkheden om de organisatie te verbeteren. Door in de Efteling heel specifiek naar een aantal zaken te kijken, heb ik hem kunnen laten zien dat er veel manieren zijn om publieksbereik en organisatie te verbeteren. Daarnaast is een dag samen op pad ook een mogelijkheid om ongestoord te praten en elkaar beter te leren kennen.In januari zal ik hem een eerste aanbeveling voorleggen, waaruit een conceptverandering zou kunnen voortvloeien. Het streven is om in de zomer met een sterke organisatie en een mooi programma een bescheiden financiele steun te verwerven voor educatieve activiteiten.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha