Op donderdag 15 maart hebben Kathy, Dieuwertje en ik bij de notaris onze handtekeningen gezet. De stichting Onterfd Goed is een feit. Voor de eerste weken hebben wij de portefeuilles verdeeld, maar onze nieuwe voorzitter, Theo van Oeffelt staat al te trappelen van ongeduld. Zodra we ook een penningmeester en een secretaris hebben laten we de papieren bij de kamer van Koophandel aanpassen. Een zeskoppig bestuur wordt het. De notaris schudde het hoofd, want vond dat het een oneven aantal moet zijn, maar wij zijn eigenwijs…………………………….

In de komende week is Kathy druk met een ander project en werken Dieuwertje en ik aan de collectieregistratie, de voorbereidingen voor de verzamelaarsbeurs in Utrecht en aan onze ‘coming-out’.

Op maandag 2 april om 11.00 uur wordt op Radio 1 ons eerste gezamenlijke intervieuw uitgezonden en in die week gaan we in gesprek met stakeholders en media.

Het wordt hard werken, maar we hebben er alle drie ongelooflijk veel zin in. De reacties van mensen die we spreken zijn zonder uitzondering enthousiast, iedereen begrijpt direct wat we willen bereiken. Probleem is dat ons plan zo innovatief en bijzonder is dat de juridische en fiscale regelgeving kandidaat bestuurders afschrikt. Ondanks onze dubbele check van wetten en regels, blijven mensen het ‘eng’ vinden om met een collectie aan de slag te gaan en om onze -door fiscalisten goedgekeurde- directeuren/bestuurders/ondernemers-constructie te ondersteunen.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha