frontzijde locatie de Gruyterfabriek vanaf de binnenplaats

Inmiddels is Onterfd Goed statutair opgericht. Alle zaken lopen. Er zijn vijf bestuurders en we zoeken nog naar een zesde. De projecten staan in de startblokken en de eerste studenten werken al aan de grote lijnen daarvan. Per 1 april is Marije steun en toeverlaat op gebied van de bedrijfshuishouding; onze officemanager. Afgelopen vrijdag hebben we onze eerste ‘stagiair’ verwelkomd; Sjoerd (Willem de Kooning Academie) gaat zich buigen over de uitstraling van ons nieuwe onderkomen in de Gruyterfabriek in Den Bosch.

Komend weekend de eerste verkoopronde op de verzamelaarsbeurs in Utrecht. Twee tafels vol met kleine objecten, die als eerste zijn geselecteerd om te worden afgestoten.

Op 1 september van dit jaar moet het depot op de huidige locatie leeg worden opgeleverd. Dat betekent dat we vanaf 1 mei vier maanden hebben om in te richten en te verhuizen.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha