aug 072012
 

De handtekening is gezet en de gemeente Eindhoven heeft besloten het studentenproject More than Media te ondersteunen. Vanwege de vertraagde start gaan niet per september, maar per december de eerste studentengroepen aan de slag in Brabant. In de maanden voor de zomervakantie van 2013 zijn de eerste resultaten te zien. De studenten hebben dan zelf een organisatie opgezet die als doel heeft een bescheiden evenement met als thema ‘communicatie’ te organiseren.

Een aantal groepen van sint Lucas in Boxtel heeft in het afgelopen studiejaar al voorstellen voor de huisstijl gemaakt. De definitieve versie wordt binnenkort gepresenteerd.

In de komende maanden worden verschillende opleidingen benaderd voor samenwerking in More than Media.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha