dec 182012
 

2012 is weer bijna ten einde. Een heavy jaar; maar ja, terugkijkend zijn ze dat allemaal. Blijkbaar kan ik niet tegen rust; als ik dreig in te kakken, verzin ik wel weer iets om me mee te vermaken. Mooi dat het vaak ook heel zinvolle dingen zijn!

Mijn deelname in de stichting Onterfd Goed is me uitstekend bevallen. Het is fijn werken met Kate en Dieuw en alle mensen die over de vloer komen in Den Bosch. De Gruyterfabriek is een super-plek en Jeroen en Clemens geven ons het gevoel onmisbaar te zijn. Dat laten we ons geen twee keer zeggen; dus hebben we een plan op stapel voor de komende jaren. Als dat gaat lukken blijven we nog wel even in DGF hangen……………………………….

De gemeente Eindhoven heeft het project More than Media genereus ondersteund en vraagt in ruil daarvoor een eindproduct van het studentenbedrijf in oktober 2013.  De contacten met Fontys, UvT en Sint Lucas lopen voorspoedig. Er gaan grote aantallen studenten aan de slag in januari en februari. Als mentoren / coaches / studentenbegeleiders heeft de nieuwe stichting CIA  (cultuur in aktie) Carla Bakker en Ralph van den Broeck bereid gevonden. Ralph voor de universitaire en HBO studenten, Carla voor HBO en MBO. Voor de VMBO studenten die na de zomervakantie aan de slag gaan zoeken we nog iemand. Het bestuur van CIA bestaat uit Ton Bruining (kennisontwikkeling), Marion van de Moosdijk (communicatie) en Joost Veuger (podium en events).

Het derde project is het Magic Circus. De directeur Maurice is ambitieus en heeft grootse plannen voor de toekomst. Mijn opdracht is om het circus over de drempel te helpen en klaar te maken voor die toekomst. Erfgoed op zijn mooist!!!!!

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha