De vier huiskamers die Cultivate maakte samen met Bouwkate (Kathy) en CCC (Dieuwertje) waren een groot succes. Veel complimenten van de opdrachtgever en partners als WOP en Fraai. De acteurs van de Schoenfabriek hebben zich als vier koppels twee dagen lang in de huiskamers vermaakt met spelletjes, muziek maken, tv kijken ruzieen en koffie drinken.

De werknemers van ASML met hun families hebben hun ogen uitgegekeken en zich verbaasd over de ruim 150 museale objecten van Scryption, NEMO, Bonami en het Museum voor Communicatie. Veel van deze objecten waren heel herkenbaar en we hebben dan ook regelmatig mensen horen zeggen: “Hé, zo een hadden we vroeger thuis ook!”

http://www.omroepbrabant.nl/?video/72606592/Drukbezochte+Kids+Dag+bij+ASML.aspx&action=media

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2013 Cultivate Suffusion theme by Sayontan Sinha